Afkoeling

Annemarie ontpopt zich met een zevende bijdrage tot trouwe blogger. Deze keer schrijft ze over de welkome afkoeling na de hitte, haar inzet voor het feestcomité van Ruigoord, haar volgende trip naar België en haar naderende veertigste verjaardag. 

‘Hitte Golf……wie had dat nu nog kunnen denken in 2020…..het rare corona jaar !! Mensen zijn blij dat het weer wat is afgekoeld, want in die hitte, zonder normale contacten…..mensen vliegen elkaar nog net niet aan… En dat is helaas, maar waar, ook uit ervaren bron vernomen…. Maar dat komt allemaal wel weer goed, als iedereen weer verder kan, of tenminste een stapje verder dan de laatste maanden.

Ik heb ook het geluk gehad om in de Feestcomité Ruigoord dit jaar, en vind het ontzettend leuk om te doen, en ook deze kant van het jaarlijkse Ruigoord uitje !!! We zijn druk aan het vergaderen, Brainstormen, plannen, inkopen en hopelijk de 10e jaargang met een voldaan en gezellig gevoel afsluiten !! Yes !! Leuk vooruitzicht !! Ben echt vanaf het begin tot eind proces intensief 8 wk (straks in totaal. aantal metingen)….en dat is ook super leuk en interessant geweest, en geef me zeker weer op voor volgend jaar denk ik 

En ik ga ook lekker eind van de mnd weer naar Belgie, mijn vriendin opzoeken en helpen verven in huis. en dan op 3 oktober 2020 weer terug om mijn verjaardag te vieren…..WANT IK WORDT 40 JAAR JONG !! Hiep hiep hoera !!!’

Annemarie vermaakt zich in coronatijd ook met semi-professionele fotoshoots.


VerhaalperMens wil de stemmen laten klinken zoals ze bedoeld zijn. De verhalen spreken voor zich. Daarom kiezen we ervoor om de ingezonden teksten niet aan te passen of te redigeren. Wel voegen we aan elke bijdrage een samenvattende inleiding toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *