Fimpjes kijken van pasgeboren lammetjes en kalfjes

Eggie woonde twaalf jaar lang op verschillende woonlocaties van VBSCW. Sinds tweeënhalf jaar woont ze zelfstandig met haar hondje Benji. Ze werkt op een zorgboerderij die nu helaas gesloten is. Ze mist de pasgeboren lammeren en kalfjes, de zwaluwen. Gelukkig kan ze nog wandelen met Benji, is er Netflix en kan ze videochatten. Lees haar bijdrage hier:

Eggie en Benji

‘Inmiddels is zorgboerderij Laan in Middelie gesloten maar daar gaat alles gewoon door de lammetjes en kalfjes worden nu geboren en ik heb mijn dierenverzorging mbo1 gehaald en het had nu zo leuk geweest om te helpen ik krijg wel van de baas leuke filmpjes dat houdt me op de been het is voor Familie Laan ook een moeilijke periode en waarschijnlijk tot juni en er komen ook zwaluwtjes bij zorgboerderij Laan en dat mis ik ook op Facebook stuur ik het van een eitje totdat ze kunnen vliegen!!

Nou hoe ik het over win is veel video chatten met vriendinnen en met me broer ik vind het alleen jammer dat ik niet naar me dagbesteding kan gaan ook al wordt het vergoed ik kijk nu regelmatig Netflix en wandel met Benji en hou het dagelijks bij op het nieuws, ik hoop dat ik je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd’

VerhaalperMens wil de stemmen laten klinken zoals ze bedoeld zijn. De verhalen spreken voor zich. Daarom kiezen we ervoor om de ingezonden teksten niet aan te passen of te redigeren. Wel voegen we aan elke bijdrage een samenvattende inleiding toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *