Een stoute, lieve mama en twee mooie meiden op bezoek

Annemarie is een vrouw van 39 die nu zelfstandig woont, nadat ze op verschillende woonlocaties van VBSCW onderdak vond. Ze werkt als secretaris van een kerngroep. Annemaries dochters wonen bij haar ouders in Hoofddorp. In de eerste bijdrage vertelde Annemarie dat ze, omdat haar vader een extra gezondheidsrisico loopt, haar dochters al een hele tijd niet gezien had. In deze tweede tekst vertelt Annemarie hoe haar mama ‘stout’ geweest is en toch met Annemaries dochters op bezoek is gekomen: 

Annemarie, ‘inclusief coronakilo’s’, in haar woonkamer

‘We gaan weer een verlenging in…….niet van voetbal maar van Corona !!! Ik blijf het toch een raar verhaal vinden…..ben bijna 40 jaar, en heb nog nooit zoiets mee gemaakt, of dat er in andere landen. Mijn mening is er dan ook over, dat ze lang niet alles (eerlijk ??) vertellen, en dat we waarschijnlijk het ergste nog niet gehad hebben. En dan bedoel ik niet qua quarantaine, maar wat ik dan wel bedoel, weet ik eigenlijk ook nog niet.

Waar ik wel heel blij om ben, en ook wel trots (op me mama….die is een keer dwars was, en niet van de regels, en dat komt weinig voor…..) ME MOEDER EN ME TWEE MOOIE MEIDEN zijn afgelopen zaterdag bij me langs geweest !!! Niemand had symptoom verschijnselen….en het was gewoon ouderwets gezellig . Wat had ik me meiden gemist zeg….en ja natuurlijk ook mijn eigen mami!! Ik heb ze allemaal lekker verwend de hele dag, en we hebben echt samen genoten van dit toch wel stoute moment van mijn moeder, ik hou van je mama !!!’

VerhaalperMens wil de stemmen laten klinken zoals ze bedoeld zijn. De verhalen spreken voor zich. Daarom kiezen we ervoor om de ingezonden teksten niet aan te passen of te redigeren. Wel voegen we aan elke bijdrage een samenvattende inleiding toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *